Čas za branje: 2 min
Objavljeno: 13 februarja, 2019Kategorije: Industrijska filtracija

Si želite zagotoviti čist zrak, ki vstopa v vaše obdelovalne stroje, zaščititi elektroniko in poskrbeti za brezhibno delovanje vaših strojev?

V naši lastni proizvodnji, smo za vas pripravili izjemno rešitev za zaščito različnih strojev pred prahom in oljno meglo v vaši proizvodnji. Primeren je za različne stroje kot so CNC obdelovalni stroji, orodjarski stroji, industrijski tiskalniki, hladilni stroji in za mnoge druge elektronske naprave.

Znebite se zamudnega rezanja različnih materialov, ki jih do sedaj uporabljate za zaščito pred vstopom prahu v vaše stroje. Prima-ROL filter namestimo na zunanji del stroja, čez rešetke za ventilacijo ali za hladilne sisteme. Filter zbira in zadržuje prah in oljno meglico in tako zagotavlja zaščito tudi elektroniki ter omogoča prehajanje svežega in čistega zraka v stroju.Vizualna kontrola filtra je edini način za ugotavljanje potrebe po menjavi. Ko je filter popolnoma umazan, se ga enostavno zamenja. Menjava je opravljena v nekaj sekundah po navodilih na škatli menjalnega vložka. Preprosto izvlečete novo plast roloja čez rešetko in jo pritrdite s priloženimi magnetnimi trakovi, umazan del pa odtrgate po perforaciji. Tudi menjava celotnega polnila je enostavna, saj novega namestite s preprostim natikanjem na magnetni nosilec.

S Prima-ROL filtrom prihranite pri stroških vzdrževanja, ob menjavi filtra stroja ni potrebno zaustavljati, polnilo zamenjate v nekaj sekundah. Vizualna kontrola omogoča optimalno izrabo in redno menjavanje filtra ter posledično čisto notranjost stroja.
Možne dimenzije (širina) filtra so 200, 300, 400 in 500mm.

Za vsa dodatna pojasnila sem vam na voljo preko maila primoz@prima-filtertehnika.si ali telefona 070 578 558.

Odločite se za pravo rešitev…

Napiši komentar

O avtorju

Primož Kovačič

Na področju filtracije delujem že več kot 10 let. Pokrivam gorenjsko regijo ter Ljubljano z okolico ter Hrvaško. Skozi leta skupaj z mojimi sodelavci nudimo nasvete in iščemo primerne rešitve na različnih področjih filtracije v industriji, medicini, javnem prometu in energetiki.

Prijavite se na novice

 

Loading

Sorodne objave