Čas za branje: < 1 min
Objavljeno: 29 junija, 2020Kategorije: Filtri za dom

Tokrat delim blog zapis naše stranke Uroša, ki se zaveda pomembnosti uporabe kakovostne vode in se je zato odločil za našo rešitev.

Uroš je avtor bloga nasahiska.si. To je blog o gradnji hiše, kjer najdete veliko uporabnih informacij od iskanja in nakupa parcele, gradnje hiše, pa vse do vselitve v nov dom.

Mehčalna naprava za vodo

Objavil Uroš dne 25. junija 2020

Ionska mehčalna naprava

O mehčanju vode do nedavnega nisem vedel prav veliko. Kaj šele o tem, da lahko ob vstopu vode v hišo to z mehčalno napravo zmehčamo na poljubno trdoto in s tem odstranimo kalcij in magnezij, ki povzročata nezaželeni vodni kamen. Dolgoročno lahko s tem zaščitimo vodovodno inštalacijo in naprave, ki so priključene na vodo in s tem podaljšamo njihovo življenjsko dobo (pralni in pomivalni stroj, bojlerji ipd.). Nenazadnje z mehko vodo nimamo toliko čiščenja kopalniških armatur in danes vse bolj popularnih steklenih tuš sten ter prihranimo še na stroških čistil…

KLIKNI TU za celoten blog zapis.

Napiši komentar

O avtorju

Primož Kovačič

Na področju filtracije delujem že več kot 10 let. Pokrivam gorenjsko regijo ter Ljubljano z okolico ter Hrvaško. Skozi leta skupaj z mojimi sodelavci nudimo nasvete in iščemo primerne rešitve na različnih področjih filtracije v industriji, medicini, javnem prometu in energetiki.

Prijavite se na novice

 

Loading

Sorodne objave