Čas za branje: 3 min
Objavljeno: 8 oktobra, 2020Kategorije: Filtri za dom

Ohranite delovanje svojega podjetja

Antivirusna filtracija za vaš športni center

Strah strank zaradi COVID-19 lahko ogrozi vaš posel. Vzemite stvari v svoje roke.

Poskrbite za svoje stranke in jim v svojih prostorih zagotovite dihanje čistega zraka, brez virusov.

Športni centri in telovadnice so zaprti prostori in zaradi veliko ljudi, ki zaradi telesne aktivnosti globoko dihajo, so idealno mesto za širjenje virusa Covid-19. Nihče si ne želi videti imena svojega podjetja v medijih kot žarišče okužbe z virusom, saj bi slaba reklama ostala še dolgo po odpravi morebitnega zaprtja. Ogromno truda vlagate v omejevanje tveganj. V trenutni situaciji pa obstajajo tudi priložnosti.

Razkuževanje rok in nošenje mask ne bodo več dolgo zadostni ukrepi. Podjetja, ki bodo v okolju, kjer stranke vidijo tveganje za okužbo s Covid-19, izstopala z učinkovitimi ukrepi, bodo imela veliko prednost.

Pokažite skrb za svoje stranke z zmanjšanjem tveganja kroženja virusa Covid-19 znotraj vaših prostorov. Učinkovit sistem čiščenja zraka bo pokazal vašo skrb za stranke hkrati pa zaščitil tudi vaše zaposlene in nenazadnje znižal tveganje za vaše podjetje.

OurAir SQ 2500 in TK 850
Za prečiščen zrak kjerkoli

V podjetju Prima Filtertehnika d.o.o. smo si kot strokovnjaki na področju filtracije postavili cilj pomagati po svojih najboljših močeh in našli smo odličen produkt, ki resnično pripomore k ohranitvi varnega in zdravega delovnega okolja!

OurAir SQ 2500 je primeren za večje prostore, s kvadraturo do 200 m2 (z eno napravo)

OurAir SQ2500 je samostoječi čistilni sistem, ki je zelo primeren za zagotavljanje filtracije v športnih centrih. Z maksimalnim pretokom 2500 m3/uro je primeren za uporabo v velikih prostorih. Za posebno velike prostore lahko uporabite več naprav. OurAir SQ 2500 je tako učinkovit, da se ga lahko uporabi tudi v zunanjih in pol zaprtih prostorih.

OurAir TK 850 za manjše prostore do 70 m2 (na enoto)

OurAir TK850 je prenosni čistilec zraka z možnostjo prestavljanja, ki je večkrat potrebna tudi v športnih centrih. Preprosto ga odpeljete iz prostora in enostavno prestavite v drug prostor. OurAir TK 850 hitro in učinkovito očisti prostor z maksimalnim pretokom 850 m3/uro. Vsa ta visoka učinkovitost pa je shranjena v ohišju višine le 75 cm.

Zagotovite zdravo in virusov čisto okolje brez kakršnekoli montaže

Večina športnih centrov svojim strankam zagotavlja prijetno in udobno okolje za vadbo. To pomeni, da je prezračevanje običajno namenjeno ohlajevanju ali ogrevanju prostorov, ne pa zaščiti obiskovalcev pred virusi in drugimi škodljivimi kontaminenti.

OurAir SQ 2500 in TK 850 naprave sta rešitvi “vse v enem”, ki omogoča, da se vsak prostor spremeni v okolje brez virusov.

Naprava deluje na način “priklopi in uporabljaj” in ne potrebuje dodatne montaže.

Namestili ste stojala za razkuževanje rok in usposobili osebje za delo po vseh najnovejših smernicah NIJZ.

Bodite boljši in svojim zaposlenim in strankam zagotovite notranji mir z uporabo OurAir SQ2500 ali OurAir TK850 za čistejši zrak, brez virusov!

Za dodatna pojasnila sem vam na voljo v podjetju Prima Filtertehnika d.o.o.
M: 070 578 558
E: primoz@prima-filtertehnika.si

Napiši komentar

O avtorju

Primož Kovačič

Na področju filtracije delujem že več kot 10 let. Pokrivam gorenjsko regijo ter Ljubljano z okolico ter Hrvaško. Skozi leta skupaj z mojimi sodelavci nudimo nasvete in iščemo primerne rešitve na različnih področjih filtracije v industriji, medicini, javnem prometu in energetiki.

Prijavite se na novice

 

Loading

Sorodne objave