Čas za branje: 4 min
Objavljeno: 20 oktobra, 2020Kategorije: Filtri za dom

Ohranite vaš dom ostarelih varen in zdrav z antivirusno filtracijo za vaše prostore

Strah pred okužbami v domovih starejših je velik. Hkrati pa si vsi želimo, da bi ti ostali odprti za obiskovalce, saj vemo, kako pomembni so stiki.

Omogočite stanovalcem in zaposlenim znotraj domov ostarelih vdihovanje zraka brez virusov.

Vsi si želimo, da bi domovi za ostarele ostali odprti za obiskovalce in varni pred izbruhi Covid-19. Ostareli so zelo rizična skupina in naša dolžnost je, da poskrbimo za njihovo varnost. Čeprav s pomočjo sodobne tehnologije ostareli tudi na daljavo ohranjajo neko mero stikov z bližnjimi, se dobro zavedamo, da ima osebni stik dodatne čustvene in psihološke koristi.

Kljub vsemu pa je dejstvo, da domovi ostarelih lahko ostanejo odprti le v varnih pogojih. Od vas se pričakuje, da svoje oskrbovance zaščitite. Zaposleni prav tako pričakujejo delo v varnem okolju. Vlada pa si tudi želi, da domovi ostarelih ne bi več bili tako velika žarišča izbruhov virusov.

Pokažite, da vam je mar za zdravje zaposlenih in oskrbovancev s tem, da čim bolj poskrbite za znižanje možnosti kroženja virusa Covid-19 znotraj svojih prostorov.

Učinkovit sistem za čiščenje zraka bo pomiril svojce, zaščitil oskrbovance ter zaposlene in nenazadnje znižal tveganje za vaš dom ostarelih.

OurAir SQ 2500 in TK 850
Za prečiščen zrak kjerkoli

V podjetju Prima Filtertehnika d.o.o. smo si kot strokovnjaki na področju filtracije zadali cilj pomagati po svojih najboljših močeh in našli smo odličen produkt, ki resnično pripomore k ohranitvi varnega in zdravega delovnega okolja!

OurAir SQ 2500 je primeren za večje prostore, s kvadraturo do 200 m2 (z eno napravo)

OurAir SQ2500 je samostoječi čistilni sistem, ki se lahko spopade z zahtevami v domovih ostarelih. Z maksimalnim pretokom 2500 m3/uro je primeren za uporabo v velikih prostorih. Za posebno velike prostore lahko uporabite več naprav. OurAir SQ 2500 je tako učinkovit, da se ga lahko uporabi tudi v zunanjih in pol zaprtih prostorih.

OurAir TK 850 za manjše prostore do 70 m2 (na enoto)

OurAir TK850 je prenosni čistilec zraka z možnostjo prestavljanja, ki ga domovi za ostarele potrebujejo. Preprosto ga odpeljete iz prostora in enostavno prestavite v drug prostor. OurAir TK 850 hitro in učinkovito očisti prostor z maksimalnim pretokom 850 m3/uro. Vsa ta visoka učinkovitost pa je shranjena v ohišju višine le 75 cm.

Z enostavno montažo do zdravega zraka brez virusov

Domovi za ostarele omogočajo udobno okolje za oskrbovance in zaposlene. To pomeni, da so prezračevalni sistemi namenjeni ogrevanju ali ohlajanju prostorov (če so sploh nameščeni). Niso pa namenjeni zaščiti pred nalezljivimi virusi in drugimi škodljivimi kontaminenti.

OurAir S 200 in TK 850 sta “vse v enem” enoti, ki omogočata, da katerikoli prostor postane prostor brez virusov.

Napravo se preprosto priklopi in že je pripravljena na uporabo.

Preuredili ste prostore, prestavili pohištvo in zagotovili distanco. Namestili stojala za razkuževanje rok in usposobili osebje za delo po vseh najnovejših smernicah NIJZ.

Naredite razliko in svojim zaposlenim in oskrbovancem zagotovite notranji mir z uporabo OurAir SQ2500 ali OurAir TK850 za čistejši zrak, brez virusov!

Za dodatna pojasnila sem vam na voljo v podjetju Prima Filtertehnika d.o.o.
M: 070 578 558
E: primoz@prima-filtertehnika.si

Napiši komentar

O avtorju

Primož Kovačič

Na področju filtracije delujem že več kot 10 let. Pokrivam gorenjsko regijo ter Ljubljano z okolico ter Hrvaško. Skozi leta skupaj z mojimi sodelavci nudimo nasvete in iščemo primerne rešitve na različnih področjih filtracije v industriji, medicini, javnem prometu in energetiki.

Prijavite se na novice

 

Loading

Sorodne objave