Čas za branje: 2 min
Objavljeno: 4 januarja, 2019Kategorije: Filtracija vozil

V Prima Filtertehnika vam nudimo visokokakovostno filtracijo za avtobuse znamke Donaldson in Fleetguard. Filtri so enake kakovosti kot izvirnik. Obe znamki proizvajata filtre za različne znamke avtobusov kot so:

  • Mercedes,
  • M.A.N.,
  • Iveco,
  • Scania in mnoge druge…

Ker so filtri prvogradne kvalitete, vam za vse filtre, ki vam jih dobavimo, priznamo garancijo o kakovosti, saj prodajamo izključno blagovne znamke prvovgradne kakovosti. Vsak Donaldson in Fleetguard filter izpolnjuje ali presega specifikacije proizvajalcev originalne opreme. Filtri v našem programu so zaščiteni z mednarodno garancijo, s katero je vaše vozilo zaščiteno v primeru, da pride do kakršnekoli okvare motorja zaradi nepravilnega delovanja filtrov. To je garancija za vašo brezskrbnost!

Z znamkama Donaldoson in Fleetguard vam nudimo najbolj celovito linijo filtrirnih rešitev za avtobusne vozne parke. Za učinkovito delovanje vaših avtobusov potrebujete učinkovito filtracijo in mi vam lahko omogočimo, da celotno filtracijo dobite od enega dobavitelja. Ko potrebujete filtracijo, ki zdrži učinke zaganjanja in ustavljanja motorja ter stalnega delovanja v prostem teku, smo pravi naslov za vas.

Znamki Donaldson in Fleetguard zagotavljata filtre s pravo kombinacijo kakovosti in vrednosti, ki vašim avtobusom omogočajo, da zanesljivo pridejo do cilja.

Oba proizvajalca proizvajata filtre upoštevajoč številne standarde kakovosti in ravnanja z okoljem. S filtri, ki so narejeni po teh standardih, boste zmanjšali stroške vzdrževanja in dobro zaščitili vaš motor.

Vgradnja filtrov Donaldson in Fleetguard ne izniči vaše garancije motorja v času garancijske dobe, saj imata oba proizvajalca certikat »Block Exemption Regulation« 461/2010. Ta uredba vam omogoča, da sami izberete, kje so vaša vozila servisirana med garancijo in po njej.

Zaupajo nam največji avtobusni prevozniki:

  • LPP
  • NERED d.o.o.: “Dobavitelju Prima Filtertehnika d.o.o., ki nam dobavlja filtre znamke Donaldson in Fleetguard, izrekam pohvalo za dobro poslovno sodelovanje, hitro dostavo ter strokovno pomoč.” Matjaž Nered
  • ARRIVA Slovenija: “Pri dobavitelju filtracije Prima Filtertehniki d.o.o. cenimo predvsem odzivnost obdelave naročil, zanesljivost pri dobavah in strokovno podkovanost njihove ekipe.” Grega Gmajnar,
  • Alpetour PA d.o.o.” Z dobaviteljem Prima Filtertehnika smo zelo zadovoljni. So izredno strokovni, prilagodljivi in hitri.” Goran Lipovčič, Arriva Ljubljana

Napiši komentar

O avtorju

Primož Kovačič

Na področju filtracije delujem že več kot 10 let. Pokrivam gorenjsko regijo ter Ljubljano z okolico ter Hrvaško. Skozi leta skupaj z mojimi sodelavci nudimo nasvete in iščemo primerne rešitve na različnih področjih filtracije v industriji, medicini, javnem prometu in energetiki.

Prijavite se na novice

 

Loading

Sorodne objave